Vakantie Noorwegen

Ben je van plan om de vakantie te gaan vieren in het prachtige Noorwegen? Dat is natuurlijk altijd een goed idee. Het land lijkt eindeloos ver weg te liggen, maar met het vliegtuig sta je al binnen enkele uurtjes in het indrukwekkende Oslo. Het is goed mogelijk om de vakantie in Noorwegen bij Nederlanders door te brengen. Er zijn veel Nederlanders die ons landje verlaten hebben om een leven op te bouwen in het prachtige Noorwegen. U kunt bij hen verblijven op een camping of bijvoorbeeld in een B&B.

Een vakantie bij Nederlanders rond de watervallen

Veel Nederlandse vakantieaccommodaties in Noorwegen bevinden zich in de meest natuurrijke gebieden. U kunt bijvoorbeeld verblijven in de nabije omgeving van de meest indrukwekkende watervallen, zoals de Brudesløret, de Friar en de adembenemende Syv Søstrene. Er zijn veel prachtige fjorden te vinden in Noorwegen, zoals natuurlijk het welbekende Nærøyfjord. Wanneer u tijdens uw vakantie in Noorwegen bij Nederlanders verblijft, dan kunnen zij u ongetwijfeld vertellen waar u de mooiste stukjes natuur in de omgeving kunt vinden.

Ideaal voor kinderen

Zeker wanneer u met kinderen reist is het ideaal om de vakantie in Noorwegen bij Nederlanders door te brengen. De kinderen kunnen gewoon in de eigen taal communiceren en dat is voor hen vaak heel prettig. Op de Nederlandse campings is vaak een Nederlandstalig animatieteam voor de kleinsten aanwezig.